21.11.2014

#5 PALUU TAKAISIN KOTIIN

Helouu! Taisin viime postauksessa sanoa että postauksia ei tällä viikolla tule, mutta toisin kävi. Tulin siis joskus noin tunti sitten ja oli hirveä hinku päästä kirjottelemaan tänne :-D

Viikko meni nopeasti ja oli todella mukava TET-paikka. Olisin voinut jäädä sinne pidemmäksi aikaa, mutta kai se on sitten palattava maanantaina koulun penkille.. Harjoittelussa ensimmäiset kolme päivää meni tutustuessa liikkeen toimintaan ja inventoidessa tavaroita. Viimeiset kaksi päivää tuntu haikeelle, koska tiesin, että kohta tuo kaikki pitää jättää taakse. Oli kyllä huippumukavaa :-)

Muutamien työpäivien jälkeen kävin tekemässä loput tavarahankinnat kanin tuloa varten (kuvat alhaalla) ja nyt tuntuu sille, että on vihdoinkin kaikki tavarat koossa! Ostin myös kolme perus laatikkoa Ikeasta, joihin laitan tavaroita, ruokaa ja vessapelletit. En rupea kuvaamaan erikseen näistä ostoksista videoo, koska siitä tulis aika samanlainen kun mun edellinen videopostaus oli, joten saatte nyt pärjätä pelkillä kuvilla. Kollaasi saattaa olla hieman epäselvä, mutta kuvaa suurentamalla saa varmasti jotenkuten selvää tuotteista :-)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita! Muistathan kuitenkin kommentoida asiallisesti :-)