6.1.2015

#18 VIOLAN AAMURUTIINI

Nyt olis taas videon vuoro. Tänään julkaisen tämän Violan aamurutiini-videon! Tää video oli mulla jo pienenä ajatuksena silloin, kun mietin jouluspesiaaleja blogiin. Kuitenkaan kuvaaminen ei syystä jos toisesta onnistunut, joten poistin kaikki videopätkät ja kuvasin uudelleen toissapäivänä ennen kun lähdin kaverin luo yöksi.


 Kerron samalla myös vähän omiakin kuulumisia, jotka mullistavat ainakin hetkellisesti myös blogia. Eli tosiaan, tuskinpa teistä lukijoista kukaan tietää mun polven tapaturmasta, joka sattui jo joskus elokuussa. Nimittäin ennen sählypelejen alkua polvi vääntyi, napsahti ja kipeytyi heti. Odoteltiin viikko ja menin sitten käymään lääkärissä. Sain kepit käyttöön n. kahden kuukauden ajaksi ja epäiltiin nivelsidevammaa. Kuitenkaan jalka ei parantunut ja käytiin myös kyssillä. Magneettikuvat otettiin ja siellä ei näkynyt mitään semmosta, mikä selittäis mun kivut. Sisemmässä nivelkierukassa näkyi joku ruhje ja polvilumpion jänteessä ainakin tulehdusta. Tuosta kaikesta on kuitenkin jo monta kuukautta, eikä polven tilanteeseen oo tullu minkäänlaista muutosta. 

Eilen kävin taas jälleen kyssillä ja lääkäri sanoi, että mun on tultava sinne osastolle noin viideksi päiväksi kuntoutusjaksolle. Toisaalta pelottaa mennä sinne ihan yksin, mutta silti menen sinne. Jospa tähän tilanteeseen saataisiin edes pikkuhiljaa edistystä. Ja toivon myös että uusinta magneettikuvat otetaan..

Toisaalta nämä asiat eivät paljoa blogiin vaikuta, mutta esimerkiksi kanin hoitaminen on hyvin raskasta ja vaikeaa jos kukaan ei ole auttamassa. Kuviakin tulee tosi huonosti näihin postauksiin, koska en viitsi lähteä kompuroimaan tämän jalkani kanssa tuonne lumeen. Kanin ulkoilutuskin on jääny vähemmälle nyt. Häkin siivoaminen on ehkä kaikista pahin..


 Seuraavaksi Violan kuulumisiin. Violalle kuuluu toosi hyvää! Videolla näätte Violan estehyppyjä, kun siskoni hypytti Violaa ihan kokeilumielessä. En tietenkään voi sanoa, että Violasta ei ikinä tulis mitään estekania, mutta tällähetkellä näyttelyt tuntuis paremmalle. Juttelin eilen yhden kaverini kanssa kaninäyttelyistä ja tosiaan, Violan ensimmäinen näyttely on tulossa helmikuussa 28. päivä. Näyttely järjestetään Polvijärvellä. 


Tälläkertaa ei ollu muuta, seuraaavaksi videon pariin!! :-)

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi ja Viola on ylisöpö ;). Kävisitkö kurkkaamassa mun blogini
    htt://tahtilemmikit.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita! Muistathan kuitenkin kommentoida asiallisesti :-)