22.1.2015

#20 I NEED HELP!!

Tänä päivänä ajattelin tulla nopeasti kertomaan teille meidän päivästä. Näyttelyt lähestyy ja mietinkin, että teen melko varmasti videon teille vielä ennen näyttelyä!

Tänään uudistin hieman blogin ulkoasua. Meinasin vaihtaa tuon taustakuvankin, mutta jätin sen vielä toistaiseksi. Väsäilin myös nopean ja väliaikaisen bannerin, oon kyllä ihan tyytyväinen lopputulokseen. Tein aamulla äidin pyynnöstä lihapullat, jonka jälkeen söin ja katsoin vähänaikaa Netflixiä. Tulin sitten yläkertaan ruokkimaan Violaa ja päästin sen vapaaksi juoksentelemaan. 

Eilen illalla olin Violan kansssa todella pitkään. Kuulin Violan narskuttelevan hampaita samalla, kun silittelin sitä!! Se oli tosi ihanaa ja tuli vihdoin semmonen olo, että oon ehkä sittenkin onnistunu edes jotenkin kanin omistajana! <3

Kyselen tässä nyt teiltä lukijoilta vinkkejä kanin kynsien leikkaukseen. Meillä kynsien leikkuu tuottaa aika paljon ongelmia, nimittäin kukaan ei oikein saa Violaa pysymään kunnolla paikallaan kynsien leikkauksen aikana. Äidin kanssa kokeiltiin maanantaina, mutta en saanut ensimmäistäkään kynttä leikattua! Kerran Ninjan kanssa ollaan saatu Violan kynnet operoitua, mutta muiden kanssa tästä ei meinaa tulla mitään.. Kysymys kuuluu;

Millasessa asennossa te pidätte kaninne, kun leikkaatte siltä kynnet?

Toivoisin todellakin vinkkejä tähän!! 








6 kommenttia:

  1. Meillä kani on selällään jalkojen päällä, itse pidän takajalat itseäni kohti. Jos saa kaverin auttamaan nii toinen vois pitää kanii paikoillaan ja toinen kattoo sitten taskulampun kanssa sen leikkaamisen. Varsinkin jos on menossa näyttelyyn nii kannattaa kattoo tarkasti ettei leikkaa verisuonee, muttei leikkaa liian vähääkää, kynsistä saatetaan nipottaa joskus tarkastikki. x)
    Ja jos kani potkii paljon takajaloilla siinä sylissä nii voi laittaa myös takajalat pois ittestä. Ja sitten vaa jos kani rimpuilee ittensä pois nii päättäväisesti vaan takasin, kyllä sen pitäs jossaki vaiheessa luovuttaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vera! <3 Noista vinkeistä on paljon apua, kun on sekin näyttely tulossa.

      Poista
  2. Selällään ja pyyhe tai tollainen silmille ettei kani nää mitään!😄

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita! Muistathan kuitenkin kommentoida asiallisesti :-)