30.8.2015

#40 ULKONA OLESKELUA & HELP ME?

Heippa!

Tänään taas aamusta oltiin Violan kanssa pihalla. Pesin häkissä olevan maton ja annoin Violan olla ulkohäkissä. Tarjosin Violalle tuoretta ja tietenki hypytettiin myös! Viola on kehittynyt uskomattoman paljon esteillä, oon siitä niin ylpee. Joskus tulevaisuudessa voisin harkita estekisoja Violan kanssa, mutta tämä on siis vaan suunnitelma.. :D



Mutta nyt tarvitsen teitä lukijoita ja kani-ihmisiä enemmän kun koskaan!! Näyttelyt lähestyy ja huomasin, että Viola painaa vasta jotain 3kg.. Veikkaan että sen pitäis olla nyt siinä ihannepainossa eli n. 4kg. Miten saan parissa viikossa kanin painon nousemaan edes vähän, ettei UML-luokasta tulis hylkyä taas??





7 kommenttia:

  1. kannattaa syöttä rasvaisia ruokia. Esim pähkinöitä,kauraa ja muuta :)

    VastaaPoista
  2. Kannatan samaan kuin edellinen! Itselläni ei tuota ongelmaa ole, koska mulla ja toisella kanilla on laihdutus päällä. :D Eli annat vain rasvaisia ruokia, niin kyllä se paino alkaa nousemaan, kunhan vaan muistaa, että ei anna niin paljoa, ettei heinä enää kelpaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ei mulla, vaan siis toisella kanilla pelkästään laihdutus on päällä. :'D

      Poista
    2. Joo, kiitti paljon sullekki! Oon nyt antanu tuota siemensekotusta välillä pelletin seassa, mutta nyt tuntuu, ettei Viola jaksa syödä ruokaansa loppuun. Ajattelinkin nyt kokeilla niin, että en enää laita sitä siemensekotusta, jospa se siitä! :)

      Poista
  3. Hei! Haastoin sinut. Niin ja kiva blogi, liityin lukijaksi. :)

    www.pupunpotku.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kiitos, käyn katsoo myös sun blogin! :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita! Muistathan kuitenkin kommentoida asiallisesti :-)