23.10.2015

#44 ONNI ON - HAASTE

Tämän haasteen sain blogista nimeltä Pupujen tarinat, johon halutessasi pääset tästä. Tarkoituksena tässä siis on valita 3-7 kuvaa oman kanin lempiasioista ja kertoa niistä enemmän. Lopuksi haaste laitetaan eteenpäin kolmelle kanibloggaajalle! :)

ONNI ON...


 ..ESTEIDEN HYPPIMINEN!
 Kesällä teimme Jutan kanssa useaan otteeseen esteratoja kaneille. Alunperin en edes suunnitellut Violasta mitään estehyppääjää, mutta kun sitä kokeiltiin, se meni niin loistavasti, ettei hyppäämistä olis voinu jättää siihen! Violasta itsestäänkin näkee sen, että se tykkää hyppimisestä ja pääsee tosi korkeita esteitäkin. 


..PAIKKOJEN TUTKIMINEN!
 Tämä on ollut Violan lempipuuhaa siitä asti, kun se tuli meille. Kaikki pienetkin kolot kiinnostavat noin isoa kania!! Tämä kuva onkin jo aika vanha..


 ..RAKASTAVA OMISTAJA!
 Violasta on varmasti todella ihanaa, kun jaksan halia ja pusutella sitä melkein kokoajan. Violassa ihanaa on melkein kaikki!! Hiukan tuota temperamenttisuutta voisi karsia, muuten aivan täyden kympin pupu! <3
  

..ULKONA JUOKSENTELU!
 Olinkin jo unohtanut, miten ihania nämä vanhat kuvat on. Viola rakastaa ulkona temmeltämistä, siksi ulkoilemmekin aina silloin, kun sää sallii!

 ..RUOKA AIKA!
Ruokailu on varmasti monen kanin mielestä ihana hetki, kun saa pitkän ulkoilun jälkeen syödä kunnolla ruuan ja mennä sitten lepäämään häkkiin. Tässä kuvassaa Viola söi vielä sitä Brit Animals rabbit adult-pellettiä, mutta tällähetkellä meillä syödään Rabbit Royalea, Selective-pellettiä ja excelin pellettiä.

Tässä tämä haaste minun osaltani. 
Haastetaanpas mukaan siskoni Jutta, ystäväni Jasmin ja Venla. 

BLOGIT:  
 http://princessmyy.blogspot.fi/ 

 http://twolittlewhitebunnies.blogspot.fi/

 http://venla-ja-luppakorvat.blogspot.fi/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita! Muistathan kuitenkin kommentoida asiallisesti :-)