30.11.2014

#7 VIOLAN ULKOILUREISSU

Heippa! 

Meidän aamu alkoi sillä, että annoin Violalle pellettejä ja päästin sen juoksentelemaan huoneeseen. Sillä aikaa putsasin Violan häkkiä: siirsin papanat vessalaatikkoon, siistin fleeceä, keräsin heinäkaukalosta pudonneet heinät ja vaihdoin lopussa järjestystä häkissä. Meidän toinen kani Myy on nyt ollu tämän ensimmäisen yön häkissä vastapäätä Violan häkkiä. Tytöt ovatkin jo pikkuhiljaa alkaneet tottua toisiinsa ja huomenna kokeillaan päästää ne yhtäaikaa vapaaksi.



Tänään kävimme Violan kanssa ensimmäistä kertaa ulkoilemassa tuossa meidän kotipihassamme. Myy oli myös mukana. Violan toiset valjaat olivat liian löysät, enkä saanut niitä kiristettyä, joten laitoin noi violetit valjaat ja hyvin onnistui niilläkin! Annu kuvasi puhelimella muutamia kuvia ulkoilusta ja minä kuvasin omalla videopätkiä, tein niistä teille koosteen! Video on vähän huono, koska jouduin kääntämään sen noinpäin, sillä ylläri, videopätkät oli taas väärinpäin.. :-D


Väsäilin eilen illalla uuden bannerin tänne ja muutin myös ulkoasun talvisemmaksi. Joulukuussa tulee häkinesittely videolla, kunhan uudistetaan häkki jouluisemmaksi!


Mitä mieltä olette uudesta bannerista?

2 kommenttia:

  1. Ihana banneri ja blogi ja tietty myös pupu!:) ♡ voit käydä myös katsomassa mun blogin jos kiinnostaa :) aloitin sen vasta ja sinne kirjoittelen aktiivisesti 4 kanin elämästä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon kivasta kommentista!! (:
      Kävin myös kattoo sun blogin ja jäinkin seurailemaan! Ihania kaneja sinulla:3

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita! Muistathan kuitenkin kommentoida asiallisesti :-)