2.12.2014

#8 VIOLAN PÄIVÄ + KUULUMISET

Moikka kaikille!

Tulin päivittelemään tänne blogin puolelle minun ja Violan kuulumisia. Lyhyesti sanottuna, meille kuuluu hyvää! Päivät kuluvat tosi nopeasti ja voisinkin kertoa vähän, että miten meidän päivät on tähän asti mennyt.

NOIN KLO 7.15: Oma herätyskelloni soi, nousen ylös sängystä, avaan Violan häkin ovet ja päästän sen juoksentelemaan vapaasti sekä alan itse meikkaamaan.

NOIN KLO 7.40: Siirryn siivoamaan Violan häkkiä kaikelta enimmältä sotkulta, mitä sinne on yön jälkeen kertynyt. 

NOIN KLO 8.00: Vaihdan Violan veden ja laitan sille aamuruuan. 

NOIN KLO 8.15: Laitan Violan takaisin häkkiin ja täytän lopuksi vielä heinäkaukalon. Sen jälkeen lähden itse kouluun!




NOIN KLO 15:30: Tulen vihdoinkin kotiin ja päästän Violan juoksentelemaan lattialle. Samalla, kun Viola juoksentelee, siivoan esimerkiksi papanoita takaisin kulmavessaan ja teen sen jälkeen läksyni + muita kouluhommia.

NOIN KLO 16.30 - 19.00: Totutellaan Violaa valjaisiin ja touhutaan kaikkea kivaa kanejen kanssa, teen myös tässävälissä yleensä blogijuttuja! Violan harjaaminen tapahtuu tässävaiheessa.

NOIN KLO 20.30: Käyn iltapalalla ja teen Violalle salaattiannoksen, vien sen sille ja menen suihkuun.

NOIN KLO 21.00: Yleensä tähän aikaan harjoitellaan näyttelyasentoja ja teen myös omia juttujani koneella, mutta silloin Viola on vapaana huoneessani. Käytännössä Violan ei tarvitse olla häkissä kun  yö ja osa mun koulupäivästä! Tässä vaiheessa Viola saa iltaruuan.

NOIN KLO 22.00: Annan Violalle hyvänyön halaukset ja harjaan sen vielä illan päätteeksi!

Tässä oli nyt lyhyesti ja hyvin tiivistetysti meidän päivän kuvio. Ulkoilu tapahtuu yleensä viikonloppuisin, koska sillon kerkee paremmin ja on valoisaa. Ja sitten, kun saan polven kuntoon niin voin alkaa käyttämään Violaa ulkona myös iltaisin, koska sit kerkeen juosta paremmin sen perään, jos se menee jonnekkin ''väärään'' paikkaan :-D

 Teen luultavasti joulun jälkeen videon Violan päivästä tai sitten vasta myöhemmin, kun saan uuden kameran! Loppuun vielä tämän päivän kuvauksia.






Viimeisimmässä kuvassa näette tämänhetkisen järjestyksen Violan häkissä :-)


2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja häkki :) ja kiva kun on ajan osasta irti kun on aika pieniä noi tehashäkit :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos! :-) ja totta puhut, mun huoneeseen ei vaan mahdu isompaa häkkiä, eikä oo muutakaan tilaa. Mut näinki on mun mielestä kiva! :-D

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita! Muistathan kuitenkin kommentoida asiallisesti :-)