3.11.2014

#2 KANI VARATTU!

Wohoo, uskomaton päivä takana! Tänä aamuna oli tavallistakin vaikeampi herätä, mutta pakko vaan oli nousta sängystä reippaana uuteen viikkoon. Tänään meillä oli koulukuvaukset, mutta en silti valmistautunut tavallista enempää..

Ensimmäisellä tunnilla oli koulukuvaukset ja ne nyt meni miten meni, katotaan mitä sieltä tulee.. Seuraavat kaksi tuntia oltiin Kaupungintalolla katsomassa jotain esitystä, jonka nimeä nyt en muista:-D Esityksen jälkeen meillä oli poikkeuksellisesti 45 minuutin välitunti. Välitunnin jälkeen lähdin koulusta aikaisemmin, koska piti käydä lääkärissä. Lääkäriaika oli 13:50, ja siellä vierähti semmonen vähä yli tunti. Sen jälkeen mentiin käymään Arnold'sissa kahvilla, ja sitten lähdettiin ajamaan kohti kanikasvattajan kotia.

Kun päästiin paikalle, mentiin katsomaan suoraan kaneja. Ne oli aivan ihania! Sain silitellä ja muutenkin tutustua siihen tulevaan kaniin ja tehtiin jo varaus siitä. Se oli viimeinen myytävä kani siitä poikueesta, joka oli jäljellä. Saan siis tämän pikkuisen kotiin marraskuun lopussa, TET-viikon jälkeen. Ostettiin myös häkki sieltä kasvattajalta, kun oli niin halpa ja hyväkuntoinen! Käyn tässä jokupäivä ostamassa kanille juomapullon, jotain viihdykettä häkkiin, ruokaa, herkkupaloja, kulmavessan, valjaat ja jotain muuta ulkoilutarviketta. Huhhuh, tulipas moinen ostoslista:-D


Tarvitsisin vähän vinkkejä, että minkälaiset valjaat tuollaiselle kanille olis hyvät?  






2 kommenttia:

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita! Muistathan kuitenkin kommentoida asiallisesti :-)