11.12.2014

#11 TILAUS TULI

Moikka moi!

Tilasin itsenäisyyspäivänä Violalle pari juttua Peten koiratarvikkeesta ja tänään tilaus saapui (alla kuva tilatuista jutuista)! Haettiin noi samalla, kun tultiin Kuopiosta.


Ostin siis tuon isomman juomapullon, koska tuo pieni ei riittäny noin isolle kanille. Viola joi pullon hetkessä tyhjäks, toivotaan että uus pullo olis paljon parempi! Yrttitarha tilattiin vaan siinä sivussa, kokeilen nyt tuota ja jos Violalle kelpaa, tilaan sitä jatkossakin. 

Tänään mulla ei ollu koulupäivää, sillä ainakin suurimmassa osassa Kuopion kouluista oli tänään avoimet ovet ja kävin siis tutustumassa niihin. Koulujen esittelykierroksien jälkeen käytiin Matkuksessa hakemassa kanille ruuat ja fleecet! :-)



Koristelin tuossa paripäivää sitten huonetta vähän jouluisemmaksi. Laitoin jouluvalot Violan häkin yläpuolelle, mutta ne rymähti sieltä jostain syystä alas :-D täytyy viritellä jokupäivä uudelleen.. 

Mulla on työnalla semmonen vähän suurempi postaus, joka saa luvan olla yks mun jouluspesiaaleista. Sitä postausta toivottiin paljon ja päätin sen nyt toteuttaa, mutta huomasin, ettei mun aika riitä tekemään sitä yhdessä illassa, joten käytän siihen vähän useemman illan! Mutta vieläkään postausideoita ei oo tullu tarpeeks, joten laittakaas kommentteihin ideoita ;-)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita! Muistathan kuitenkin kommentoida asiallisesti :-)