28.2.2015

#29 POLVIJÄRVEN KANINÄYTTELYT

Heippa! Tänään meillä oli ensimmäiset näyttelyt Violan kanssa, jotka eivät menneetkään niin kuin luulin.. Violan paino oli liian alhainen, joten tulos hylättiin. Muuten pisteet olisivatkin olleet jotain 93.5 luokkaa. Hieman harmittaa, mutta nyt eikun vaan kanille enemmän ruokaa niin näyttelytkin rupeaa menemään paremmin!!

Näyttelyissä Viola tapasi oman veljensä Wäinön ja nähtiin muitakin tuttuja siellä. Vaikka meidän osalta näyttelyt eivät menneetkään putkeen, voin sanoa, että todella hyvä kokemus jäi! Todellakin jatketaan näyttelyitä. Jäi vähän harmittamaan, kun ei osallistuttu molempiin luokkiin.. Ens kerralla sitten!

Kuvasin tietysti myös koostevideon, jossa on hieman tapahtumia perjantai-illaltakin. Osat perjantan kuvauksista on Annun kuvaamia ja osan lauantain videopätkistä Jutta kuvasi, kiitokset siis tytöille! <3 Käytettiin Violaa myös ulkoilemassa, mutta tietenkin unohdin kuvata sen videolle. Otettiin myös muutamia kuvia Violan kanssa sisällä, joita saatte ihailla postauksen lopussa.









Kommentoikaa mielipiteenne! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita! Muistathan kuitenkin kommentoida asiallisesti :-)