1.3.2015

#30 20 TILAAJAA, 20 LUKIJAA!!

Moikka ja hyvät hiihtolomat niille, joilla se nyt on! :-)

Avasin aamulla bloggerin muutenvaan silmät sumussa, kunnes huomasin että lukijamäärä on lisääntynyt muutamalla ja ollaankin siirrytty ''uusille kymmenille''. Sitten silmäni avautuivat vihdoinkin kunnolla, tää on upee juttu! En olis koskaan uskonu, että teitä on jo niinkin ''paljon''! Tää merkitsee mulle todellatodella paljon. On siistiä tietää, että noinkin moni on kiinnostunut meidän elämästä.

Nyt illalla menin Youtubeen ja huomasin sielläkin tilaajamäärän lisääntyneen! Sen jälkeen teki mieli tulla jakamaan tämä ilo tänne teidän kanssanne. Tuskin koskaan tulee käymään samalla tavalla kuin nyt. 20 lukijaa ja 20 tilaajaa samaan aikaan! Näiden kunniaksi te hyvät lukijat saatte ehdottaa spesiaalivideon/postauksen, minkä teen seuraavaksi! 

Nyt vaan ideoita tulemaan, teen loppuviikosta sen videon teille. :-)

P.S. Saatte ihailla viikko sitten otettuja ilotulituksien kuvia nyt lopuksi.






2 kommenttia:

  1. Wau, löysin blogisi tänään ja tää on ihan mieletön ja videot varsinki toi näyttely on tosi hyvin tehty semmosia ois kiva nähä lisää, tykkäsin blogistsi tosi paljon vaikken edes ole "kanifani" mut tätä on tosi kivalukee ja kattoo. Tää on yks parhaista ♡ jatka samalla tavalla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eii, ihana kommentti! Kiitos tuhannesti sulle. <3

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita! Muistathan kuitenkin kommentoida asiallisesti :-)